miercuri, 28 ianuarie 2015

Clash of Clans Cheats

Geruchten dat Supercell de massively multiplayer online strategie spel "Clash of Clans" gaat een nieuwe update ontvangen binnenkort met Stadhuis 11, edelstenen, karakters, kaarten en meer, The Fuse Joplin reported.Clash van Clans "is een freemium mobiele game dat werd oorspronkelijk uitgebracht door Helsinki-based video game bedrijf Supercell in augustus 2012 voor de iOS en september 2013 voor de Android, voordat hij beschikbaar in de Google Play in oktober 2013 The Guardian gemeld. het doel van het spel is om een gemeenschap op te bouwen, train je troepen, aanval andere spelers om elixir en goud te winnen en te verdedigen iemands community.Since het vrijgegeven, het spel is positief over de hele wereld ontvangen, maar als speculaties moeten worden geloofd Supercell is op zoek naar manieren om de versterker van het spel.
Sommige van de updates die worden gezegd te gebeuren gaat voorzien Stadhuis 11 en misschien wel de ene juweeltje boost actief dat werd stopgezet op Jan.7 wegens onderhoud pauze, volgens Product-reviews Net. Andere toevoegingen zijn misschien een gloednieuwe held of nieuwe personages, meer muren toegevoegd aan de kaart en eventueel nieuwe held levels met ongeveer 25 tot 50 toevoegingen, de uitlaat toegevoegd.
Feedback van spelers is ook het helpen van de vorm van het spel, volgens Master Herald.
Stadhuis 11 in het bijzonder is een van de meest gevraagde toevoegingen. Spelers zijn ook geïnteresseerd in de mogelijkheid om een rij van muren upgraden met één beweging met behulp van elixir, toen de vorige versies alleen toegestaan gold, bleef Master Herald. Spelers zijn ook geïnteresseerd in de mogelijkheid om het niveau en welke soorten eenheden die ze gebruiken hun aanvaller te zien.


Gezien het feit dat "Clash of Clans" wordt gezegd te worden gespeeld door meer dan acht miljoen spelers per dag, hopelijk Supercell in staat zijn om de nieuwe update te leveren.
De nieuwe update wordt verwacht uit te rollen binnen afzienbare tijd vooral als Supercell al het onderhoud pauze afgewerkt en kan hopelijk werken aan de update. Het bedrijf heeft consequent op het informeren van hun spelers van elk nieuws met het spel al geweest, dus spelers alleen kan wachten geduldig op de geruchten bevestigd te worden en meer nieuws over de update worden onthuld.
Voor nu kunnen geïnteresseerden uit te proberen het spel, die beschikbaar zijn in Google Play en iTunes is.
Degenen die geïnteresseerd zijn om het spel op hun pc te krijgen kan ook proberen de installatie-instructies van het volgende cijfer. Een Android-emulator voor pc's is verstrekt door YouWave en spelers moeten slechts een minimum van 2 GB RAM-geheugen. "Clash of Clans" is nu op de mobiele app markt voor twee jaar, en het spel is genieten groot succes sinds het kwam out. Het introduceerde een aantal innovatieve concepten op het veld, terwijl ook het populariseren van de oudere ideeën die eerder succes met andere titels hadden gezien. Vandaag de dag, het is nog steeds sterk en wordt gespeeld door veel spelers op een dagelijkse basis, die nu geniet van het op Android en iOS. Rapporten geven aan dat de titel ziet meer dan 8 miljoen spelers elke dag, dat is heel indrukwekkend voor een mobiele titel.

Wat is de huidige stand van het spel na de verschillende updates het is gegaan door? Er zijn veel veranderingen in de gameplay geweest, zoals feedback van de spelers is het vormgeven van een meer en meer evenwichtige speelveld voor iedereen. De laatste tijd zijn er geruchten over een aanstaande nieuwe grote update geweest, en hoewel het niet werd uitgebracht in 2014 zo veel hadden verwacht, het is nu verwacht dat Supercell gaan ergens buiten te duwen van de nieuwe content in de komende maanden.

Details over de nieuwe update worden al gemeld, en het lijkt erop dat het spel over om nog intensiever geworden als een andere laag van de diepte wordt toegevoegd aan het. Verschillende wijzigingen aangebracht aan de gameplay - gebruikers hebben nu de mogelijkheid om een hele rij van muren upgraden in één beweging, en nu kunnen ze ook gebruik maken van elixer voor het upgraden van de muren, in tegenstelling tot eerdere versies die alleen toegestaan het gebruik van goud.

Bij het kijken naar een herhaling van een vijand aanvalt iemands dorp, kan het nu te zien is welke soorten eenheden van de aanvaller werd specifiek gebruik, en welk niveau ze zijn - iets wat spelers vaak zijn geweest aanvragen, en die Supercell zijn gekletst te werken aan voor nu al een tijdje.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu